Vásárlási információk

Vállalkozásunk kiszolgál kis- és középvállalkozásokat, multinacionális cégeket, nagyvállalatokat és magánszemélyeket egyaránt. A legkisebb is számít: ha csak egy darabra van szüksége, mi szívesen kiszolgáljuk!

Cégek, vállalkozások esetében elfogadunk elektronikus megrendelést, amit a lehető leghamarabb a megadott emailcímre írásban visszaigazolunk. Magánszemélyek esetében ajánljuk, hogy fáradjanak be személyesen üzletünkbe, ahol szakértő munkatársaink segítenek a vásárlásban.

Üzletünkben történő személyes vásárlás során bankkártyát, hitelkártyát nem tudunk elfogadni. Készpénzzel vagy előre utalással tudja kiegyenlíteni számlája végösszegét.

Emailben történő megkeresés esetén visszaigazoljuk a rendelést, melynek vételárát kérjük, hogy előre utalással teljesítse a megadott számlaszámra. Hosszú távú partnerkapcsolat esetén utólagos utalással is rendezheti a számláját a megállapodott feltételek alapján.

Vállalkozásunk nem üzemeltet webshopot, ezért az áraink nincsenek feltüntetve a honlapunkon. Aktuális vételárainkról érdeklődhet személyesen üzletünkben, telefonon vagy emailben. Partnereinknek egyedi árat is tudunk biztosítani.