buborékfólia

Miért jó a buborékfólia?

A buborékfólia, a csomagolás és szállítmányozás egyik, ma már nélkülözhetetlen kelléke. Ennek segítségével védjük, óvjuk, a főként a törékeny termékeket a töréstől, sérüléstől. A buborékfólia, vagy más néven légpárnás fólia anyagát polietilén. Az anyag vastagságát mikronban mérik. Ebben a termékkategóriában a jó minőség 50 mikronnál kezdődik.
A buborékfóliákon belül két fajtát tarunk számon:

  • LDPE buborékfólia: Kis sűrűségű polietilén, ez a kialakítás könnyen szakítható. A nevéből adódóan rugalmas és hajlékony, gyakran használják a törékeny termékek szállításánál, mint például: szállítmányozás, vagy a költöztetés.
  • HDPE buborékfólia: Nagy sűrűségű polietilén, ez a kialakítás erősebb és nehezen szakítható. A felhasználás ez esetben túlmutat a szállítmányozás és költöztetés területén, mivel ez már alkalmas építési területeken, szigetelésként történő felhasználásra is.

A szigetelésként, vagy fedésként alkalmazott buborékfóliákat kiemelten két fő területen használják:

  • Medence fedés
  • Fóliasátor szigetelés

A nagybuborékos fólia UV állóságának köszönhetően tökéletes megoldást kínál sátrak és üvegházak szigetelésére. Köszönhető ez annak a további előnyös tulajdonságának, hogy kiváló hőszigetelő. Amennyiben egy üvegházban alkalmazzuk, nyáron tökéletes megoldást jelent az erős fény megszűrésében is. Amint említettük, medencék takarására is alkalmas, ezt a típust szolár fóliának hívják.

Ezek általában kék színűek, és ennek a fajta fóliának a vastagsága eléri a 300 – 400 mikront is. Ez persze gyártónként eltérő lehet, hiszen nem minden gyártó ugyanabban a vastagságban készíti ezt a terméket. A medence takaró fólia nagy előnye, hogy képes hogy 3-4 Celsius fokkal is felmelegíti a medence vízét. Ugyanez az esti órákban azt jelenti, hogy segítségével a víz megtartja a nappali hőmérsékletet, illetve nem veszít sokat az elért hőmérsékletből.

Nem csupán a buborékfólia, hanem más csomagolóanyag is szerepel a kínálatunkban

Cégünk folyamatosan nagy hangsúlyt fektet az új termékek megismertetésére is. Mi nem csupán egy értékesítő cég vagyunk. Mi azt szeretnénk, hogy minden kedves ügyfelünk megismerkedhetne azokkal a termékekkel, amit ajánlani tudunk, és a segítségünkkel ki tudják választani a számukra legoptimálisabbat. Ezért mi tanácsadóként is rendelkezésre állunk.

Cégünk több, mint 23 éves szakmai múltat tudhat maga mögött. Indulásunk óta a legfontosabb alapelvünk a legjobb minőség biztosítása mindazoknak, akik megtisztelnek bennünket bizalmukkal. A termékminőség szinten tartása, és növelése az, amit folyamatosan szem előtt tartunk, mert hiszünk benne, hogy a garantált termékminőség és a vevői elégedettség az, ami a hosszútávú működést biztosítja Értékesítő

Áruátvétel

Lehetősége van termékeinket személyesen is átvenni telephelyünkön, de vállalunk ügyfeleink részére kiszállítást is, hogy ezzel is időt takarítsunk meg számukra. Ennek egyik oka, hogy mi nem csak magánszemélyeket szolgálunk ki, hanem kis, közép és nagyvállalatok részére is nyújtunk szolgáltatást. Kérje ajánlatunkat, illetve bármilyen termékkel, vagy szolgáltatással kapcsolatos kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal!