sztreccsfólia

A gépi és a kézi sztreccsfólia a gyors csomagolás és a raklapos csomagolás egyik alapkelléke.

A sztreccsfóliát több termék egymáshoz rögzítésére használják. Ezen felhasználási területeken belül is főként a raklapos áruk egyben tartása céljából. Többfajta méretben és színben kapható, és van olyan kivitel is, amit ragasztóval látnak el.

A sztreccsfólia anyagát nézve polietilén, ami azt jelenti, hogy a termék műanyag alapanyagból készül. Az egyik leghasznosabb tulajdonsága a rugalmasság. Ezzel érhető el, hogy nagyobb mennyiségű szállítandó termék esetén is biztonságosan megoldható a szállítás. További pozitívumként kell megemlíteni, hogy könnyen kezelhető, és ez az egyik leg költségkímélőbb csomagolóanyag. Nem jelent problémát a kültéren történő felhasználása sem, kiválóan alkalmas tárolása. Nem kell amiatt aggódni, hogy a védeni kívánt termék, áru átnedvesedik, hiszen a sztreccsfólia jó vízálló tulajdonsággal is rendelkezik, aminek segítségével megóvja a termékeket a nedvesség okozta károsodástól.

A megfelelő sztreccsfólia kiválasztása és fajtái:

A felhasználást tekintve véve kézi és gépi sztreccsfólia közül tudnak választani megrendelőink. A megfelelő típus kiválasztása leginkább a csomagolandó termékek súlyától és nagyságától függ:

Kézi sztreccsfóliák:

  • Kisebb raklapos áruk összefogására alkalmas, és mivel könnyen kezelhető termékről beszélünk, a raklapon lévő áruk rögzítése gyorsan és praktikusan megoldható. Három különböző színben kapható, áttetsző, kék és fekete.

Gépi sztreccsfólia:

  • Főként nagyobb raklapos áruk rögzítéséhez használják. A fólia felvitelét megkönnyíti a fóliahúzó gép, amely szintén elérhető kínálatunkban. Ezen belül is megkülönböztetünk néhány típust, amik a következők: normál, nagynyúlású és az előnyújtott.

Abban az esetben, ha a nem tudja eldönteni, melyik termék lesz megfelelő az ön számára, igénybe tudja venni szaktanácsadóink segítségét.

A sztreccsfólia értékesítésén kívül minden csomagolástechnikai terméket megtalál nálunk.

Cégünk a Lőrincz Kft. a több, mint két évtizedes működése során számtalan megrendelőnek nyújtott már segítséget a megfelelő csomagolóanyag kiválasztásában. Szakembereink folyamatosan képzik magukat az új termékek és eljárások területén, mindezt a maximális és profi kiszolgálás érdekében. Ezzel tudjuk könnyebbé tenni a választást ügyfeleink részére.

Minden összegezve, cégünk mindenre megadja a választ, ami csak kérdésként felmerülhet a csomagolástechnikával kapcsolatban. Cégünk elsődleges célja, hogy olyan minőségi és szakmai kommunikációt tudjon képviselni, ami a legoptimálisabb ügyfeleink részére. Legyen az email, vagy telefon, vagy akár személyes konzultáció, kollégáink teljes körű és azonnali segítséget nyújtanak.
Az árak tekintetében igyekszünk minden ügyfelünk részére a leggazdaságosabb megoldást adni. Cégünk csak minőségi termékek értékesítésével foglalkozik, ez szintén egy meghatározott alapelv.
Az áru célba érését tekintve ügyfeleink választhatnak, hogy a megrendelt árut személyesen kívánják átvenni, vagy házhoz szállítást kérnek. Nálunk ugyanis nem csak személyesen tudnak vásárolni az ügyfelek, a kiszállítás is megoldott. Így rendelése 1-2 órán belül is eljuthat az ön részére, de maximum 24-48 órán belül kézhez kapja a megrendelését minden partnerünk.