A ragasztószalag az egyik legfontosabb kellék a csomagolás területén.

A csomagolás szinte kivétel nélkül a szállítandó áruk védelmét szolgálja, ami különböző lépések sorát vonja maga után. A csomagolási technikák mindig a szállítandó terméktől függnek, milyen módon kívánjuk megoldani a szállítmány védelmét a külső behatásoktól. A dobozolás végén mindig a ragasztószalag az utolsó lépés, amivel a csomagolást lezárjuk.

A ragasztószalag más területeken is fontos szerepet játszik. Vegyünk például alapul egy lakásfelújítást, ahol két különböző csomagolóanyag is szükséges. Az egyik a takarófólia, a másik pedig a ragasztószalag, amivel a takarófólia széleit rögzítjük. Ez utóbbi a kapcsolók és konnektorok maszkolásához is nagy segítséget nyújt. Ennek segítségével a bútorokat és a parkettát is megóvhatjuk a festék foltoktól.

Ragasztószalag fajták és felhasználási területeik:

A ragasztószalag több fajta kivitelben kapható, mindegyik kivitel más és más területre alkalmas. Felsorolunk párat a forgalmazott típusokból, illetve mutatunk néhány felhasználási területet a megfelelő választás érdekében:

Hagyományos ragasztószalagok:

  • Egyoldalú ragasztó felülettel van ellátva, ami dobozolásnál használatos, főként szállítmányozás, vagy költöztetés esetén.

Kétoldalú ragasztószalagok:

  • Mindkét oldala ragasztó felülettel van ellátva, ami két anyag egyesítésére kiválóan alkalmazható, főként bútorok léceinek rögzítéséhez.

Padlójelölő ragasztószalagok:

  • Egyoldalú ragasztó felülettel van ellátva, ami főként a jelöléstechnikában alkalmaznak, mint például raktárházak esetében, ahol a helyes haladási irányt, vagy a veszélyes területeket jelölik az emberek részére.

A ragasztószalag különböző színben és méretben kapható, szakembereink mindig segítenek ügyfeleink részére a megfelelő választásban.

A ragasztószalag mellett, milyen termékek elérhetőek még nálunk?

Cégünk több, mint 23 éves szakmai múltat tudhat maga mögött a csomagolóanyag értékesítésben. Ennek köszönhetően behatóan ismerünk minden terméket és összetételt, precíz szakmai tanácsadással segítjük ügyfeleinket a megfelelő termék kiválasztásában. Ezt igen fontosnak tartjuk, hiszen ez a több évtizedes tapasztalat azt mutatta meg, hogy nem mindenki profi a csomagolás technikában, sokan vannak, akik segítségre, szakmai tanácsokra kíváncsi.

Cégünknél szinte minden kapható, ami a csomagolással kapcsolatban csak felmerülhet az ügyfelek részéről. Látogasson el hozzánk, szakembereink teljeskörű segítséget adnak megrendelőink részére, egyedi igényekre is megtaláljuk a megfelelő megoldást.

A megrendelt termékek nem csak személyesen vehetők át, kiszállítást is vállalunk

A beérkező megrendeléseket a leggyorsabb kommunikációval kezeljük az ügyfeleink maximális kiszolgálásának érdekében. Nem csak személyes átvételre van lehetőségük ügyfeleinknek, hanem kiszállítást is kérhetnek. A távolságtól és megrendelés mennyiségétől függően egy, két óra alatt is ki tudjuk szállítani a kívánt termékeket, de maximum 24-48 óra alatt minden partnerünknek megkapja a megrendelt termékeket. Amennyiben szeretne egy profi és minőségi termékeket értékesítő céggel együtt dolgozni, várjuk hívását, vagy megkeresését, hogy az ön részére is maximális segítséget nyújthassunk.