Bemutatkozik a Lőrincz Csomagolóanyag Kereskedelmi Kft!

Lőrincz Kft-t 1997-ben alapították kiváló minőségű csomagolóanyagok értékesítésére.
Célként jelölték meg a megrendelő cégek oly módon való kiszolgálását,mely során a cég igényeinek áttekintése után, segítséget nyújt a problémák megoldására, a különféle csomagolóanyagok bemutatására, azok kipróbálására, illetve kiszolgálásukra a megrendelő felé.

A cég soha nem elégedett meg a csomagolóanyagok hagyományos értékesítésével, hanem a kezdetektől fogva figyelmet fordított a cégek új termékekkel való megismertetésére, mellyel időt és energiát takaríthatnak meg.

A termékpalettán szereplő áruk sokasága közül kiemelkedő fontosságú a különféle kézi és gépi sztrechfóliák, zsugorfóliák, ragasztószalagok, pántolószalagok és gépek forgalmazása.
A cégek ellátását olyan módon tökélesitette, hogy a termékeket a lehető legrövidebb időn belül a felhasználó részére eljuttassa, ezért jelentős raktár készlettel rendelkezik.
A cégek ellátását csomagolóanyaggal saját járműparkjával szolgálja ki térítésmentesen, de szívesen várja a megrendelőket telephelyén is.

Vállalkozásunk jövőbeni elképzeléseit úgy fejleszti ki, hogy a megrendelő minél kényelmesebben és minél kedvezőbb árszínvonalon juthasson hozzá a csomagolóanyaghoz.
Az árak kialakításában figyelembe veszi a felhasználó nagyságát és igényeit, így szívesen fogadja a kis és nagyvállalatokat is.

A Lőrincz Kft várja jelenlegi és jövőbeli partnereit!