Házhozszállítás

A mai világban mindenki a kényelmet választja, legyen szó munkahelyi vagy magán beszerzésről, vásárlásról. Minden perc számít, ezért ha kéri, szívesen eljuttatjuk Önnek a nálunk vásárolt termékeket.

Kérheti, hogy a megvásárolt termékeket futárszolgálattal küldjük el az Ön címére. 25 kg súlyhatárig – amennyiben a csomagolás nem haladja meg a 61cm*35cm*60cm-t – szerződött partnerünknél a lehető leghamarabb feladjuk csomagját. Ez a szolgáltatásunk csak előre kifizetett számlával vehető igénybe, a sofőrnél nem tud fizetni. A szolgáltatás költségéről szívesen adunk felvilágosítást.

A futárszolgálatok csak kis súlyú és méretű csomagokat szállítanak ki, de mi a helyes döntés, ha cégének például egy raklap kézi strechfóliára van szüksége?

Ha megoldható, saját gépkocsival eljön érte, mi – ha kell – targoncával felrakjuk.

Vagy válasszon minket és a megbeszélt időpontban leszállítjuk a terméket a kért címre Magyarország területén. A szállítás költsége függ a megvásárolt termékek vételárától, mennyiségétől és az útvonal hosszától. A házhozszállítás díjáról szívesen adunk tájékoztatást rendelése leadásakor. Ez a szolgáltatásunk csak az előre kifizetett számlával vehető igénybe, a sofőrnél nem tud fizetni.

Kérjük vegyék figyelembe, hogy nekünk is van egy munkaidőnk és a gépkocsinknak, mint a sofőrnek is szüksége van a pihenésre, ezért a kiszállítást nyitvatartási időben tudjuk vállalni.

Bérszállítást nem vállalunk!